top of page

TSCZ turné 2016

27. září jsme měli sraz na Hlaváku, abychom vyrazili na skvělé a velkolepé turné do Brna. Měli jsme před sebou asi tříhodinovou cestu. Naneštěstí byl vlak natolik přeplněn, že jsme všichni byli v chodbičce, která nám ale poskytla skvělý prostor pro hraní Kontaktu, zpívání, blbnutí, focení a spoustu dalšího. Množství zábavy během cesty stoupalo s každým dalším, kdo k nám přistoupil. Nakonec jsme všichni společně hráli Kontakt a náramně jsme se bavili. To jsme už ale přijeli do Brna na nádraží, kde jsme se potkali s tensingáři z Krnova a Opavy. Společně jsme pak vyrazili do Ymky, kde jsme se navečeřeli, hráli hry, zpívali a vyslechli krásné zamyšlení na téma strachu a fóbií.

Druhý den jsme hodně nacvičovali, tedy rozpomínali se na hlasy a slova jednotlivých písniček, připravovali jsme se totiž na zítřejší busking. Připravovali jsme se pilně, ale ani v tomto velkém pracovním nasazení nemohla chybět zábava. Z her mě asi nejvíce pobavilo Prasátko zachrochtej a Hutututu. Mimo hraní her jsme dokonce večer popřáli Gibi k narozeninám.

Další den byl busking, který byl rozhodně velmi zajímavý. Jak jsme zjistili, k lidem z Brna se asi nedostalo moc do povědomí, co to busking je, proto občas na nás koukali velmi zvláštně. Nám to ale nevadilo a velmi jsme si zpívání užili. Spojili jsme ho totiž s procházkou po Brně, kde jak jinak, jsme hráli spoustu super her. Večer nás čekala Partička a poté další skvělé zamyšlení.

Naším posledním společným dnem byl pátek, kdy nás čekala super bojová, tedy spíš fotografická soutěž. Našim úkolem bylo vyfotit se například s určitým počtem nápisů, zvířat anebo s nohama nad zemí. Večer jsme se pak na tyto fotky dívali, smáli se a vyprávěli si vtipné historky o tom, co se nám během focení stalo. Pak už bylo poslední zamyšlení celého turné a karaoke. Byla to prostě párty! :D Jen škoda, že to nějak rychle uteklo. Poslední den už jsme jen uklidili, rozloučili se a vyrazili směr domů.

Turné bylo opravdu moc super, jen škoda, že obyvatelé Brna si náš koncert neužili tolik jak my. :)


bottom of page